Davy Klaassen en zijn vrouw komen met prachtig nieuws na terugkeer bij Ajax

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
24 sep. 2024, 09:18
24 sep. 2024, 09:27
Davy Klaassen, Laura Benschop, Laura Klaassen babynieuws, Ajax, Oranje, Nederlands elftal, Nations League
© IMAGO / Instagram Laura Benschop - Davy Klaassen en zijn vrouw Laura verwachten eerste kindje

Davy Klaassen en zijn vrouw Laura verwachten hun eerste kindje samen. Het pasgetrouwde stel maakt de zwangerschap bekend via een filmpje op Instagram. De 41-voudig international van het Nederlands elftal heeft sinds 2016 een relatie en kent elkaar al sinds de middelbare school.

Bij de bekendmaking van het mooie nieuws op Instagram blikte Klaassen deels terug op de huwelijksgeloften die hij enkele maanden geleden uitsprak tegen zijn vrouw op de bruiloft. "Ik vertelde hoeveel je voor me betekent. En ik zei toen ook hoe goed je voor onze kleine vriend Rio (hun hond, red.) zorgt. En ik zei nog iets. Mocht het krijgen van kinderen ons gegund zijn, weet ik zeker dat je de beste moeder zal zijn. Ik kan niet wachten om dat mee te maken. Nu is dat moment dichterbij dan ooit. Ik ben zó blij dat we samen ons eerste kindje verwachten."

Davy Klaassen en zijn vrouw Laura verwachten eerste kindje

In het Italiaanse Toscane stapte het koppel eerder dit jaar in het huwelijksbootje. Vorig jaar maakten ze hun verloving bekend. Het afgelopen jaar woonde het stel in Milaan, waar Klaassen voor Internazionale speelde. Zijn aflopende contract werd bij de Nerazzurri echter niet verlengd en half september keerde de middenvelder voor de tweede keer in zijn carrière terug bij Ajax. Afgelopen zondag maakte Ian Maatsen ook al bekend dat hij een kindje verwacht met zijn vriendin Emely Tuinder.

Lees ook: Lachende Paredes doet schokkende onthulling over trap richting Oranje-bank op WK

Klaassen speelde op 27 maart 2023 in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar (3-0 winst) voor het laatst in Oranje. De middenvelder speelde tot dusver 41 interlands in het Nederlands elftal, waarin tien keer trefzeker was. Hij speelde meerdere wedstrijden op het WK van 2022 in Qatar en was ook geselecteerd voor het EK van 2021. Toen maakte hij echter geen speelminuten.

Lees meer over:

Davy Klaassen