Dit is de vriendin van Joshua Zirkzee, die uit Duitsland komt en model is

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
10 sep. 2024, 12:03
10 sep. 2024, 13:27
Hoe heet de vriendin van Joshua Zirkzee, Joshua Zirkzee, Celina Kerr, de vriendin van Joshua Zirkzee, Oranje, Nations League, Heeft Joshua Zirkzee een vriendin?, Manchester United
© Instagram Celina Kerr - Celina Kerr is de vriendin van Joshua Zirkzee

Joshua Zirkzee heeft al enkele jaren een relatie met Celina Kerr. De spits van het Nederlands elftal leerde zijn vriendin kennen tijdens zijn periode bij Bayern München. Het stel houdt hun relatie echter op de achtergrond.

Op de socialmediakanalen van Zirkzee en Kerr is er geen enkele foto van het koppel te vinden. Zirkzee houdt het vooral bij posts over zijn topsportcarrière, terwijl zijn vriendin meer van het influencerlife lijkt te houden. Ze reist de hele wereld over en is daarnaast werkzaam als fotomodel, zo is duidelijk te zien.

Wie is de vriendin van Joshua Zirkzee?

Volgens FCUpdate staat Kerr onder contract bij een modellenbureau. Ze komt oorspronkelijk uit Duitsland en werkt samen met diverse kledingmerken. "Ze heeft een diploma in media- en communicatiemanagement. Diverse exclusieve merken staan in de rij om te mogen samenwerken met haar", zo schrijft de voetbalwebsite. Op Instagram heeft ongeveer 100,000 volgers.

Lees ook: Dit is de vrouw van Matthijs de Ligt, die de 'nieuwe Sylvie Meis' wordt genoemd

Lees meer over:

Joshua Zirkzee