Dit is de vriendin van Jan Paul van Hecke, met wie hij sinds kort verloofd is

Tim van Sintfiet Tim van Sintfiet
12 sep. 2024, 10:18
Sofie Roelse is de verloofde van Jan Paul van Hecke
© Instagram Jan Paul van Hecke - Sofie Roelse is de verloofde van Jan Paul van Hecke

Jan Paul van Hecke heeft al enkele jaren een relatie met Sofie Roelse. Eerder dit jaar ging de verdediger van het Nederlands elftal op zijn knieën voor zijn vriendin. Het stel woont samen in Engeland, waar de international voor Brighton & Hove Albion speelt.

Samen hebben Van Hecke en Roelse enkele moeilijke tijden gekend. Zo overleed de vader van de verdediger twee jaar geleden. Met dank aan zijn vriendin wist de voetballer die periode te verwerken. "Ze was een luisterend oor, leidde me af en hielp me in het rouwproces", zei hij al eens in gesprek met Sportnieuws.nl.

Wie is de vriendin van Jan Paul van Hecke?

Dit jaar vroeg Van Hecke zijn vriendin ten huwelijk. 'She said yes’ en ‘we are engaged’ deelde hij blij op Instagram. Roelse blijft zelf liever op de achtergrond. Ze heeft haar eigen Instagram op privé staan en treedt ook niet in het openbaar.

Lees ook: Dit is de vriendin van Joshua Zirkzee, die uit Duitsland komt en model is

Roelse woont samen met Van Hecke in Brighton. Eerder op jaar was ze op zoek naar een baan die ze vanuit Engeland kon doen voor een Nederlands bedrijf. Eerder was ze werkzaam als receptioniste en administratief medewerkster. Net als de verdediger komt ze uit Zeeland.

Lees meer over:

Jan Paul Van Hecke